Exclusief voor abonnees

De drie vingertjes weer provocerend in de lucht? José Mourinho zet zijn zinnen op unieke treble

EPA
Drie vingertjes in de lucht. Graag wil hij ze tonen. José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op een derde Champions League-triomf. Zijn Special Three met drie verschillende clubs uit drie verschillende landen. Bij Tottenham ziet hij potentieel.

Flashback naar 15 maanden geleden, Old Trafford. Een 0-3 nederlaag tegen Tottenham heeft zijn sporen nagelaten. Na een vraag van een reporter van The Guardian sprong de plomb bij Mourinho, toen trainer-onder-druk bij Man United. Drie vingertjes gingen in de lucht.

“Weet jij wat deze drie betekent?”, sneerde Mourinho. “3-0, maar ook: drie Premier Leaguetitels. En ik won op mijn eentje de Premier League meer dan alle andere negentien trainers samen. Drie voor mij, twee voor hen.”Ondertussen was hij opgestaan. Met een armgebaar en duivelse blik maande hij de media aan te dimmen: “Respect. Respect. Respect, man. Respect.” 

Je hebt 30% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Werner Van Crombrugghe

  Is echt wel een topper,en dat is ook te merken aan de jaloezie rond hem,veel mensen kunnen niet tegen het succes van anderen,en dat is eigen bij toppers,met andere woorden hoe groter het succes hoe groter de jaloezie rr om heen

 • Angelo De vie

  Die moesten we hebben als BC!

 • Kevin De Veirman

  Prachtige persoon! Respect