Exclusief voor abonnees

Cristiano Ronaldo breekt in uniek interview: groot ego, maar a good guy

Ronaldo brak bij het zien van beelden van zijn vader
ITV Ronaldo brak bij het zien van beelden van zijn vader
Cristiano Ronaldo is veel meer dan enkel maar opgetrokken uit buikspieren, een stoere borstkas en tonnen ­narcisme. Telefacts toont vanavond de mens achter het merk CR7. Evengoed iemand met zijn zwaktes en emoties. En tip voor alle dames – Cristiano vertelt hoe zijn vriendin Georgina haar man elke dag gelukkig houdt... 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mich Gys

  Ik ben fan van Messi omdat ik supporter van Barça ben. Maar Ronaldo is voor mij een groot mens met een groot hart. En natuurlijk ook een groot voetbalfenomeen.

 • Carlos Simonis

  Tom Haezebrouck je hebt groot gelijk. Geen enkele andere voetballer in de voetbalhistorie kan hun benaderen. Deze twee staan op eenzame hoogte. De een houd meer van C.Ronaldo de ander weer van Messi. Dat mag, feit blijft dat deze twee absoluut fenomenaal zijn. Je kan beiden (gelukkig maar) niet met elkaar vergelijken, maar als voetballiefhebber bezorgen deze 2 spelers ons ontzettend veel kijkplezier.

 • Tom Haezebrouck

  Samen met Messi de beste van deze tijd. Je hoeft geen tegenstander te zijn van de ene noch de andere, ze hebben allebei unieke kwaliteiten.

 • patrick brom

  voor mij blijft hij de beste speler ooit, ook als mens een schitterende kerel