Courtois: "Zal pas begin december speelklaar zijn"

Photo News

Thibaut Courtois op krukken, het is een beeld dat we liever niet willen zien. Maar zélfs geblesseerd, zorgt de doelman van Chelsea voor blije gezichten. Toen hij gisteravond in de Lotto Arena de Yellow Tigers en dan vooral zijn zus Valerie kwam aanmoedigen, maakte hij uiteraard tijd vrij voor de fans. Hoeft het gezegd dat de Rode Duivel een aantrekkingspool was?

"Nog twee maanden out"
Courtois revalideert momenteel van een operatie aan de meniscus en tegenover RTBF liet de doelman zijn licht schijnen over zijn herstel. "Wanneer ik speelklaar zal zijn? Begin december, als alles goed gaat. Maar als er complicaties optreden, zal ik mijn revalidatie rustiger moeten aanpakken." De Interlands tegen Israël en Andorra komen dus in elk geval te vroeg voor de nationale nummer één, die overigens zag hoe de Yellow Tigers met 3-1 de maat namen van Tsjechië.

Kwalificatie voor de kwartfinales van het EK in de pocket dus, voor onze volleydames. Daarin bekampen onze landgenotes deze avond Servië (20u30). Een sterk team, dat bovendien uit is op revanche nadat de Yellow Tigers hen twee jaar geleden op het vorige EK in de kleine finale de bronzen medaille afsnoepten.

BELGA
Photo News
ANP
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA