Courtois eist rechtzetting in El País: “Leugens die me beschadigen als professional”

REUTERS
Thibaut Courtois eist een rechtzetting in El País. De Spaanse krant pakte vandaag uit met een stevige quote van de Rode Duivel in de kleedkamer van Real Madrid. “Dat klopt niet. Dit zijn leugens die me beschadigen als professional”, aldus Courtois, die zich beraadt over juridische stappen.

Coach Julen Lopetegui zit na de tegenvallende resultaten op de schopstoel bij Real Madrid. Antonio Conte en José Mourinho worden als opvolgers genoemd. En volgens El País heeft Courtois in de kleedkamer zijn ongenoegen geuit over de mogelijke komst van de Italiaan of de Portugees. “Ik kan het niet geloven. Ik ben hier de enige die al gewerkt heeft met Mourinho én Conte. Ik ben weggegaan uit Londen, zodat ik dat niet meer hoefde mee te maken. En nu komt Conte of Mourinho hierheen...”, viel in El País te lezen. 

Straffe quote, maar wel een van horen zeggen of die journalist Diego Torres - zijn reputatie is niet te best - via een gunstige wind kreeg ingefluisterd. Alle trainingen op Real zijn immers gesloten.  Courtois zet op Twitter de puntjes op de i. “Ik ontken met klem de informatie die over mij in El País verschenen is”, zegt hij. “Het zijn leugens die me beschadigen als professional. Ik verwacht een rechtzetting. Ondertussen beraad ik mij over juridische stappen.” Real is al jaren een wespennest met doelgerichte lekken.

EPA22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Youri Verstraete

  Sinds hij dat mooi contract kreeg bij Chelsea nooit meer dezelfde normale gast geweest. Kwam met uitspraken die passen bij een dikke nek en niet bij iemand die wil werken om dingen te verwezenlijken. De karakterswissel is volledig...

 • Patrick Ollivier

  Sorry Thibaut, maar je was beter bij Chelsea gebleven, zeker met de trainer wissel. Ik hoop echt dat Hazard nooit naar Real gaat !

 • Jean De Grande

  Amai, de jaloezie om de verwezenlijkingen van Courtois druipen er weer af. Arm Vlaanderen met zo een bende negativisten.

 • Frederik Naert

  In de kleedkamer zeg je toch wat je wil?

 • Marie Vanakker

  Die moet hopen op een blessure van Navas , anders blijft hij de beste keeper van de real bank . En daar zal hij nog heel lang mogen zitten .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00