Comedy capers: Albanezen krijgen verkeerde volkslied te horen, ook stadionomroeper gaat de mist in

rv

Verbazing alom bij de Albanezen voor hun EK-kwalificatieduel tegen Frankrijk. Op het veld werd plots het volkslied van Andorra afgespeeld. Albanië weigerde aan de wedstrijd te beginnen tot ze het juiste volkslied te horen kregen. Vervolgens ging ook de stadionomroeper serieus de mist in. “Heb respect voor het volkslied van... Armenië.” Comedy capers.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danny Gaens

  Die laatste in de rij staat zelfs mee te zingen. Van toondoofheid gesproken.

 • Luc Janssens

  Waarschijnlijk als doel de tegenstander op stang te jagen en alzo de wedstrijd zelf te winnen. Die Fransen toch! Alle truken zijn goed om te winnen. Zie de wedstrijd tegen België vorig jaar!

 • Johan Billiet

  daarom kopen wij nooit Franse rommelprodukten..nooit erg doordacht...is ergens altijd wel iets aan..Schijnt voor het Belgische leger blijkbaar geen probleem te zijn..maar ja Michel moest vriendje Maron compenseren met de niet/aankoop van de Rafale...Nu ja...rommellanden schurken altijd tegen zich aan...

 • Filip Dugardein

  Tip aan de Albanese voetbalfederatie , draai " Waterloo" van ABBA bij de terugwedstrijd als volkslied voor die hautaine fransozen

 • raymond van der craen

  Wat een blunder, gewoonweg ongelooflijk.