Cech blijft bij Chelsea

getty
Petr Cech is niet van plan om Chelsea deze winter te gaan verlaten. Dat heeft zijn makelaar onthuld tegenover Tsjechische media.

Sinds de komst van Thibaut Courtois naar Stamford Bridge is de Tsjechische goalie tweede keus bij manager José Mourinho, maar een transfer tijdens de wintermercato komt er alvast niet. "Ik denk niet dat Cech Chelsea zal verlaten deze winter. De club en de coach willen dat hij blijft om mee de titel te helpen winnen", aldus Viktor Kolar tegenover de Tsjechische krant 'Sport'.

Arsenal, Liverpool en Real
Toch zet Kolar de deur op een kier voor volgende zomer, en citeert hij de namen van Liverpool en Arsenal. "Mocht Arsenal Petr een voorstel doen, dan zou hij een overgang zeker overwegen. Liverpool moet op zoek naar een betere keeper, en zij weten dat Petr pas deze zomer beschikbaar is. Ook met Real Madrid hebben we contact gehad, maar zij hebben momenteel geen doelman nodig. We gaan opnieuw om de tafel zitten in maart", aldus Kolar.

Cech stond de laatste drie wedstrijden (tegen Sporting lissabon, Hull City en Derby County) onder de lat bij Chelsea ter vervanging van de geblesseerde Thibaut Courtois. Vanavond, in de partij tegen Stoke City, staat onze landgenoot echter opnieuw tussen de palen. Die partij kunt u hier LIVE volgen!

AFP

Ik denk niet dat Cech Chelsea zal verlaten deze winter. De club en de coach willen dat hij blijft om mee de titel te helpen winnen

Viktor Kolar
PHOTO_NEWS