Camera's niet gezien? Sterren van Real spotten met hun nationale doelman in vreemde scène, ploegmaat van Lukaku is er duidelijk niet mee opgezet

rv

Van je landgenoten moet je het hebben. Dat zal David De Gea mogelijk gedacht hebben toen hij na de oefenmatch die hij met Manchester United speelde tegen Real Madrid. In de catacomben riepen Marco Asensio en Lucas Vazquez hun landgenoot en nationale doelman na. Het duo gebruikte echter niet de achternaam van de Spaanse doelman, maar wel die van Loris Karius - de Duitse doelman van Liverpool die na zijn flaters in de Champions League-finale van vorig jaar wereldberoemd werd.

De Gea zelf maakte zelf geen te beste beurt op het WK in Rusland, met onder meer een flater in de spektakelmatch tegen Portugal. En dat waren zijn landgenoten duidelijk niet vergeten. Op beelden van AS is te zien hoe Asensio en Vazquez hem meermaals "Karius" noemen. Een geste die De Gea - ploegmaat van Romelu Lukaku en Marouane Fellaini - duidelijk maar matig kon smaken. Hij begroette Asensio wel, maar de knuffel die de Spanjaard met Nederlandse roots kreeg was niet al te hartelijk. En ook op de sociaalnetwerksites regent het -niet geheel verrassend - kritische reacties.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc TIBAU

    Dat is echt wel een heel zware belediging............

  • patrick morel

    De Gea is 100 keer beter dan Karius.