Thorgan Hazard lijdt met Gladbach derde seizoensnederlaag op bezoek bij RB Leipzig, Werner twee keer aan het kanon

AFP
RB Leipzig
RBL
RB Leipzig RBL
2
0
Borussia Mönchengladbach MÖN
MÖN
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach heeft op de dertiende speeldag in de Duitse Bundesliga nog maar zijn derde seizoensnederlaag geleden. De Borussen van Rode Duivel Thorgan Hazard gingen met 2-0 onderuit op bezoek bij RB Leipzig. Gladbach blijft tweede, maar ziet Dortmund uitlopen en Leipzig naderen.

Timo Werner (3.) zette de thuisploeg al heel vroeg op voorsprong in Leipzig. In een uiterst genietbare eerste helft mocht Mönchengladbach zeker aanspraak maken op de gelijkmaker, maar op slag van rust kregen Hazard en co. het deksel op de neus. Opnieuw zorgde Werner (45.+1) voor de koude douche. Na de pauze hield Leipzig stand, mede dankzij een redding op de lijn van Konaté. In de stand nadert Leipzig (25 ptn) tot op een punt van de Borussen (26 ptn), die wel tweede blijven. Dortmund (33 ptn), dat zaterdag met 2-0 won van Freiburg, slaagt zo wel een eerste kloofje.

De goals van Werner:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00