Exclusief voor abonnees

Thorgan Hazard, de uitblinker in Bundesliga met straffere cijfers dan Eden: “Interesse Real? Dat zal dan voor het B-team zijn”

Het Duitse voetbalblad ‘Kicker’ rekent Thorgan Hazard (25) bij de beste Bundesliga-spelers, zijn stats zijn ­zowaar beter dan die van broer Eden bij Chelsea en hij staat op de radar van buitenlandse topclubs. Hoog tijd om eens langs te lopen bij Borussia Mönchengladbach. “Ik zal dan toch ook een beetje talent hebben.”

Eden Hazard kruidde een blitzstart bij Chelsea dit seizoen al met acht goals en drie assists. Mooie cijfers, en toch is er één Rode Duivel die nog straffere ­statistieken voorlegt: zijn jongere broer Thorgan trof ook al acht keer raak, maar telt bij Borussia Mönchengladbach één assist meer.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Etienne Vanhoegaerden

    Al hij het zegt is het een realistische jongen.

  • Carlos Simonis

    Eindelijk een speler met beide beentje op de grond. Natuurlijk is Thorgan Hazard is geweldige voetballer en blinkt hij wekelijks uit in het Duitse voetbal. Laat hem voorlopig lekker daar blijven, hij heeft het naar zijn zin, en het plezier straalt van hem af. En als hij zich steeds verder ontwikkelt komen de andere topclubs wel.