Thorgan Hazard, de uitblinker in Bundesliga met straffere cijfers dan Eden: “Interesse Real? Dat zal dan voor het B-team zijn”

Het Duitse voetbalblad ‘Kicker’ rekent Thorgan Hazard (25) bij de beste Bundesliga-spelers, zijn stats zijn ­zowaar beter dan die van broer Eden bij Chelsea en hij staat op de radar van buitenlandse topclubs. Hoog tijd om eens langs te lopen bij Borussia Mönchengladbach. “Ik zal dan toch ook een beetje talent hebben.”

Eden Hazard kruidde een blitzstart bij Chelsea dit seizoen al met acht goals en drie assists. Mooie cijfers, en toch is er één Rode Duivel die nog straffere ­statistieken voorlegt: zijn jongere broer Thorgan trof ook al acht keer raak, maar telt bij Borussia Mönchengladbach één assist meer.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Etienne Vanhoegaerden

    Al hij het zegt is het een realistische jongen.

  • Carlos Simonis

    Eindelijk een speler met beide beentje op de grond. Natuurlijk is Thorgan Hazard is geweldige voetballer en blinkt hij wekelijks uit in het Duitse voetbal. Laat hem voorlopig lekker daar blijven, hij heeft het naar zijn zin, en het plezier straalt van hem af. En als hij zich steeds verder ontwikkelt komen de andere topclubs wel.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00