Pletwals Bayern haalt opnieuw uit: Nu met 0-6 tegen Paderborn

AP
In de Champions League stelde Bayern München deze week wat teleur, maar in de eigen competitie haalde het vandaag voor de tweede keer in een week tijd de pletwals boven. Hamburg ziet nog steeds sterretjes na de 8-0-pandoering en vandaag was Paderborn het kind van de rekening. De 'Rekordmeister' pakte uit met een stevige 0-6-score in de Bundesliga.

Veertien treffers in twee competitiewedstrijden. Het zijn cijfers die kunnen tellen. Op het veld van Paderborn leidde Robert Lewandowski de doelpuntenregen in. De Pool prikte al in een half uur twee ballen tegen de netten. De wedstrijd was dan al meteen gespeeld.

Paderborn met tien
Toch moest de veertiende in de stand de kelk helemaal tot op de bodem ledigen. Ribéry gooide opnieuw een aartsgevaarlijke voorzet voor de kooi waar Arjen Robben het leer stond op te wachten. Florian Hartherz kon nog net tussenbeide komen, maar hij veroorzaakte wel een strafschop. De rode kaart voor de verdediger van Paderborn die volgde was dan weer een beetje overdreven.

Hek van de dam
Arjen Robben zette de elfmeter feilloos om, waarna de doelman van Paderborn Kruse het ene doelpunt na het andere om de oren kreeg. De ingevallen Wieser, Franck Ribéry en opnieuw Arjen Robben pikten hun doelpuntje nog mee. Door de zege loopt Bayern München elf punten uit op het Wolfsburg van Kevin De Bruyne.

GETTY
REUTERS
GETTY
AP
AP
REUTERS
REUTERS