Broer van Tottenham-speler Serge Aurier doodgeschoten in Toulouse

Serge Aurier.
AFP Serge Aurier.
De broer van Tottenham-verdediger Serge Aurier (27), Christopher Aurier (26), is vanmorgen doodgeschoten in Toulouse. Tottenham heeft het nieuws bevestigd op haar sociale media: “Iedereen bij de club betuigt zijn oprechte deelneming aan Serge en zijn familie.”

Volgens de Franse nieuwszender Europe 1 werd het slachtoffer rond 5 uur vanmorgen dodelijk geraakt. In Toulouse is een klopjacht bezig op de verdachte. De schietpartij zou hebben plaatsgevonden in een nachtclub in het westen van Toulouse.

Christopher Aurier en Serge Aurier doorliepen beiden de jeugdopleiding van RC Lens. Serge haalde via Paris Saint-Germain en nu Spurs de Europese top, Christopher zakte terug naar een lager niveau. Hij was amateur bij Toulouse Rodéo in de vijfde divisie.

Aurier, gisteren in actie tijdens de derby tegen Arsenal.
Photo News Aurier, gisteren in actie tijdens de derby tegen Arsenal.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.