Britse analist die meisje in gezicht spuugde, is opnieuw welkom

Photo News
Volgend voetbalseizoen mag Jamie Carragher (40) terugkeren bij Sky Sports als voetbalanalist. De voormalig Liverpoolverdediger werd in maart geschorst door Sky omwille van een spuwincident met een 14-jarig meisje.

Sky schorste Carragher in maart naar aanleiding van dat befaamde spuugincident. Het Liverpool-icoon raakte zo gefrustreerd toen een voorbijrijdende Man United-fan hem uitlachte met het verlies van Liverpool, dat hij zijn woedde uitte door te spugen op de fan en zijn dochter. 

Na zijn acties toonde Carragher via Twitter meteen veel berouw. Hij erkende zijn fout en vroeg ook om de familie van de Manchester United-fan met rust te laten. Hij belde de man zelfs op om zich persoonlijk te excuseren bij hem en zijn dochter. Maar Sky was vastbesloten en schorste Carragher tot minstens het einde van het seizoen. 

Vier maand later is Sky nu van oordeel dat Carragher genoeg op de strafbank heeft gezeten voor zijn moment van woede. De voetbalanalist uit Liverpool, die vaak een populair duo vormt met Gary Neville, mag volgende maand voor het nieuwe Premier League-seizoen terug de analyses verzorgen op Sky Sports. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • An Vercruysse

    idd kirsten,geld ook voor Lineker.

  • Kirsten Dumonier

    Het 'gentlemen' imago van de Engelsen is vaak niet meer dan een facade.