Braziliaanse politie dient klacht in tegen vrouw die Neymar beschuldigt van verkrachting

De Braziliaanse politie heeft een klacht ingediend tegen Najila Trinidade, die voetbalvedette Neymar van verkrachting beschuldigt. De klacht komt er nadat de vrouw de Braziliaanse ordediensten corrupt genoemd had.

De Braziliaanse politie liet in een mededeling weten "in absolute transparantie" te werken. Trindade had de ordediensten eerder tijdens een interview een veeg uit de pan gegeven en geïnsinueerd dat ze om te kopen waren.

Trindade legde eerder klacht neer tegen de Braziliaan omdat hij haar vorige maand in een hotelkamer in Parijs zou hebben aangerand. De zaak komt voor Neymar bovenop zijn enkelblessure die hij recent opliep waardoor de duurste voetballer ter wereld de Copa America in eigen land mist.

REUTERS2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Van Roy

    Guy Boeykens maar wie zegt dat dit ook gebeurt is. Heg kan evengoed een valse aangifte zijn. Maar volgens u wqs u erbij en weet u dat de vrouw de waarheid spreekt.

  • guy boeykens

    echt onvoorstelbaar en dan zijn ze verwonderd dat vrouwen zoiets niet meer durven aan geven maar ja met geld koopt men alles :(