Exclusief voor abonnees

Bij Januzaj, de man die ons Brazilië schonk maar wie weet ook de wereldtitel kostte: “Of ik opnieuw zou scoren? Natúúrlijk!”

JOSUNE MTZ. DE ALBENIZ
Zijn vijfsterrendoelpunt verdeelde het land. Adnan Januzaj (23) schonk België uiteindelijk die ­goddelijke avond in Kazan, tegen Brazilië, maar kostte ons wie weet wel de wereldtitel. “Zó gemakkelijk was die andere kant van de tabel niet, hoor.”

Moeten we nu ‘dank je’ zeggen, of ‘verdomme, Adnan’?

“Voor het WK? (lachje) Zeg dan maar merci.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brent Van Renterghem

  Tactisch denken is bij vele Belgen onbekend, gewoon als kiekens zonder kop...

 • Joris Bemoeyaert

  Hij was niet thuis toen de hersenen geleverd werden, dan kom je zoiets tegen he. Maar ja wat zou je willen, hij kon voor 1 keer scoren, dus eigen belang primeerde. Te dwaas om stroo te eten.

 • HANS DE WEIJER

  Heel der artikels wijden aan "propere handen" en dan schrijven dat een speler eventueel een wereldtitel heeft gekost door te scoren is toch helemaal van de pot gerukt. Januzaj deed waarvoor hij op het veld stond, voetballen.

 • René Van Halen

  Het was Meunier die zo dom was in de match tegen Panama niet zijn tweede gele kaart te pakken. Dan was hij geschorst tegen Engeland, maar daar heeft hij toch niet meegespeeld.

 • Fonz Ooms

  "Tacticus" Martinez en een egoïstische Hazard hebben tegen Frankrijk ons de wereldtitel gekost, NIET de goal van Januzaj.