Benito Raman opent net in derby conto voor Düsseldorf

twitter fortuna dusseldorf

Benito Raman (22) heeft zijn eerste doelpunt meegepikt voor Fortuna Düsseldorf. Vanavond had hij een flink aandeel in de 3-1-overwinning van zijn club tegen MSV Duisburg. Al na twee minuten opende Düsseldorf de score in de eigen Esprit Arena. Hennings was de doelpuntenmaker en Raman zorgde voor de assist. Na de pauze tekende Raman zelf nog voor het uur voor de 3-0. Duisburg scoorde wel nog tegen, maar de zege kwam nooit meer in het gedrang voor Fortuna. Düsseldorf begint het seizoen zo met een knappe 22 op 27 en is alleen leider in de tweede Bundesliga. Raman - die door Standard bij Düsseldorf is gestald - heeft zich zijn uitleenbeurt met andere woorden nog geen moment beklaagd.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • frafignon

    Heel dom van Standard om hem te laten gaan. Nogal goed dat hij slechts verhuurd is en toch nog van hun is. Ze spelen liever met Ndongala die niets kan en geen goede voorzet kan geven!! Bokadi is 6 maanden out, een goed ongeluk, dan kunnen ze eens met een voetballer in het middenveld spelen!

  • Paul Van Hooland

    Speler naar mijn hart , alsook De Sutter en Vossen . Miskende voetballers in België noem ik dat.