Barça-voorzitter krijgt het nu wel heel warm onder de voeten na leugen over contractverlenging Iniesta

reuters
Andrés Iniesta ontkent dat hij een akkoord over een nieuw contract bij Barcelona heeft. "Nee, dat is gewoon niet zo'', vertelde de middenvelder aan Spaanse journalisten.

Voorzitter Josep María Bartomeu vertelde dinsdag nog dat Iniesta ook na het komende seizoen bij Barcelona blijft. Het contract van de middenvelder loopt volgend jaar af.

Het lijkt er op dat de preses van Barcelona opnieuw voor zijn beurt heeft gesproken. Hij meldde begin juli ook al dat Lionel Messi snel zijn contract met vier jaar zou verlengen. De Argentijn heeft echter nog steeds niet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis gezet.

Bartomeu staat zwaar onder druk na het vertrek van Neymar en de ongelukkig verlopen zoektocht naar vervangers. Supporters van de club bereiden inmiddels een motie van wantrouwen voor het hele bestuur van Barcelona voor. Zij vrezen dat Messi de volgende is die vertrekt.

photo_newsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.