Assistent-coach Argentinië ziet Biglia al bij Real Madrid

PHOTO_NEWS
Volgens Claudio Gugnali, de assistent-coach van de Argentijnse nationale ploeg, kan Anderlecht-middenvelder Lucas Biglia momenteel wel degelijk het niveau van Real Madrid aan. Biglia wil na zes jaar Anderlecht andere oorden opzoeken en is volgens Iberische media in beeld bij de Spaanse kampioen.

De assistent van de nieuwe Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella bracht deze week een bezoek aan het Anderlecht van Matias Suarez en Lucas Biglia en is overtuigd van de kwaliteiten van laatstgenoemde. "Hij heeft inderdaad de kwaliteiten om bij Real te kunnen meespelen", aldus Gugnali, die de Spaanse en Engelse competitie het meest geschikt vindt voor Argentijnse internationals.

"Het zou interessant zijn mochten Biglia en Suarez de uitdaging aangaan om in een hogere competitie te gaan spelen, maar daar zijn de spelers vrij in. De Belgische competitie is niet zo slecht als soms gezegd wordt, zelfs al was de wedstrijd tegen Gent woensdag niet van een hoog niveau. Daar trek ik geen conclusies uit. Jammer genoeg is Matias zondag geschorst, op puur technisch vlak is hij te vergelijken met Sergio Agüero van Manchester City."

Biglia heeft al zes caps op zijn naam en ook Suarez zou volgens Cugnali aanspraak kunnen maken op een selectie. "Maar de concurrentie is enorm sterk voor beide spelers, vooral voor Suarez."Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00