't Heeft lang geduurd: daar zijn de eerste tweets al van Chelsea-fans die Batshuayi smeken om terugkeer

EPA

Een andermaal bleek Chelsea ging gisteravond met de billen bloot tegen Watford (4-1) en dat zag ook Michy Batshuayi met lede ogen aan. De aanvaller, die door de 'Blues' verhuurd werd aan Dortmund en daar bij zijn debuut meteen goed was voor twee goals en een assist, stuurde een tweet de wereld in met daarin vier huilende emoji's - verwijzend naar de nederlaag van zijn moederclub. 

Door de blessure van Alvaro Morata, werd Eden Hazard alweer als 'valse 9' het veld in gestuurd door Antonio Conte. De Rode Duivel scoorde wel, maar dat bracht geen zoden aan de dijk en ook de ingevallen nieuwkomer Olivier Giroud kon een zware nederlaag niet meer afwenden. Het duurde dan ook niet lang vooraleer enkele Chelsea-fans zich op Twitter tot de 'Batsman' richtten...
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Wuyts

  Supporters zijn als de wind, even grillig. Soms -als alles nog nieuw is- een zingend lentewindje, soms een heerlijke zomerwind genietend van elk moment, soms een stormachtige najaarswind die brokken maakt, en dikwijls een ijskoude winterwind die niemand spaart. Alleen zijn hun seizoenen compleet onvoorspelbaar, een beetje klimaat"opwarming" uit de kranten is al genoeg om alles te doen omslaan. Arme trainers die dat trotseren, gelukkig is er de warmte van het (vele) geld.

 • eduard janssens

  De trainer moeten ze buiten zwieren hij is de oorzaak dat Batshuayi weg omdat hem niet kon hebben .Blijf waar je bent Michy daar kom je meer aan spelen toe ook als rode duivel zal dan meer kans maken

 • Michel Rooms

  Als Hazard daar niet weggaat zal hij nooit een prijs pakken

 • marc polfliet

  Het leven van top sporters, "van zero to hero , en omgekeerd."

 • eduard janssens

  Hij moest buiten niet ?, wel ze gaan er nog veel spijt van krijgen maar zwier eerst die trainer buiten hij is de oorzaak van alles .Courtois is is een vliegenvanger geworden weer vier in zijn doos .