"PSG richt pijlen op Griezmann, niet op Neymar of Ronaldo"

AFP
Paris Saint-Germain hoopt zich voor volgende seizoen te versterken met Antoine Griezmann. Dat schrijft L'Equipe. De Franse landskampioen denkt dat een bedrag van ongeveer 70 miljoen euro moet volstaan om Atlético Madrid te overtuigen zijn topscorer te laten gaan.

Volgens L'Equipe heeft PSG al gesprekken gehad met de entourage van Griezmann. De Parijzenaars denken dat die piste gemakkelijker is dan Neymar of Cristiano Ronaldo naar de Franse hoofdstad te halen. Beide heren losweken bij respectievelijk Barcelona en Real is aartsmoeilijk. Daarom gaat de landskampioen voor Griezmann, in 52 matchen goed voor 31 treffers dit seizoen. En dat bij een pleog die eerder defensief dan aanvallend speelt.

Dat betekent echter dat er een stevig prijskaartje aan de 25-jarige Fransman hangt. PSG is dan ook bereid om 70 miljoen euro op tafel te leggen. In het Parc des Princes hopen ze Griezmann te koppelen aan Di María en Cavani. Van Ibrahimovic is volgend seizoen geen sprake meer in Parijs, hij kondigde vandaag zijn vertrek aan.