"Pogba, ga niet naar Real"

PHOTO_NEWS
Voormalige transferflop van Real Madrid, Emerson, heeft Paul Pogba gewaarschuwd. "Verlaat Juventus zeker en vast niet voor Real Madrid!"

Er is geen beter voorbeeld van hoe het mis kan gaan dan dat van Emerson zelf op het gebied van geflopte transfer naar de Spaanse grootmacht. De Braziliaanse middenvelder haalde grote successen in Turijn alvorens naar Real Madrid te verhuizen.

In Tuttosport waarschuwt Emerson Pogba. De flamboyante Franse middenvelder oogst de jongste tijd veel lof en wordt voor 100 miljoen euro aan Real Madrid gelinkt.

Fenomeen Pirlo
"Pogba mag niet dezelfde fout maken als ik in het verleden maakte. Je moet namelijk helemaal opnieuw beginnen als je in een nieuw team terechtkomt. Nu is hij een van de grote helden van Juventus en geniet hij er een speciale status. Daarbij komt nog eens dat hij op het middenveld staat met een fenomeen in het voetbal, Andrea Pirlo."

"Als ik hem was zou ik twee keer nadenken. Het is namelijk niet allemaal rozengeur en maneschijn bij Real Madrid. De fans zijn zeer kritisch en verwachten dat een nieuwe speler altijd een groot verschil zal maken, zeker als de club 100 miljoen euro uitgeeft aan hem."

Cristiano Ronaldo
Verder zegt Emerson nog dat de fans altijd zullen kijken naar wat Cristiano Ronaldo verwezenlijkt heeft, en wordt het zeer moeilijk om even goed te doen. "Madrid is een van de beste teams in de wereld, maar de Oude Dame is ook weer terug op haar voormalige niveau. Ze domineren met gemak de Serie A en hebben zicht op toekomstige Europese successen.

Naast Real Madrid zouden ook Manchester United en Bayern Munchen achter de krabbel van Paul Pogba jagen.

EPA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
AFP
REUTERS
PHOTO_NEWS