"Mile Svilar kiest voor Servië"

AFP

Mile Svilar kiest voor Servië. Dat meldt de Portugese krant 'A Bola'. De doelman van Benfica zou zijn debuut bij Servië maken in de eerste vriendschappelijke interlands van 2018. Svilar kwam de voorbije seizoenen uit voor de Belgische nationale jeugdelftallen. Gert Verheyen, coach van de U19, besliste hem echter niet meer op te roepen nadat de jonge doelman volgens Verheyen nooit reageerde op oproepen of telefoontjes. Nu lijkt Svilar dus voor Servië te kiezen. Net als de Rode Duivels kon de Balkanstaat zich plaatsen voor het WK 2018 in Rusland.
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dave Janssens

  ""Ik kan de opmerkingen goed begrijpen. Heeft in België alle jeugdreeksen doorlopen zodat hij nu staat waar hij staat, om dan voor Servië te kiezen. Beetje wrang gevoel!"" Tjah, zeer jammer hoor. Wordt denk ik een hele grote. Maar eerlijk, men heeft hem een beetje in de armen van Servië geduwd vanuit België, en meer bepaald het Astridpark.

 • Rigobert Deleu

  Servië geeft meer centen . Heel simpel . En wij mogen blij zijn dat we er vanaf zijn .

 • Henri Hendriks

  Groot gelijk heeft hij.Anderlecht zou zoveel mogelijk druk uitoefenen om hem uit de nationale ploeg te houden. Want dat zou het zoveelste geval van onkunde zijn bij het beoordelen van jeugdspelers.

 • frankie bressinck

  Zo zijn ze hé, als ze iets kunnen doen voor het land dat hen uit de miserie heeft gehaald dan kiezen ze toch hun eigen land. Hier wel alle jeugdreeksen doorlopen en de Belgische jongens verdrongen maar als het er op aan komt zijn ze weg!!

 • YVES VERDOODT

  ik begrijp het wel bij servie is de kans groter dat hij speelt.Bij de duivels staan Courtois,mignolet,casteels en sels voor hem in de rangorde.