'Lord' Bendtner loopt zoveelste keer tegen de lamp: "Hij sloeg taxichauffeur gebroken kaak"

AFP
Daar is Nicklas Bendtner weer. Het Deense enfant terrible haalde vandaag het nieuws niet wegens sportieve successen -zijn carrière ging de voorbije jaren steil bergafwaarts- maar wél omwille van een tumultueus avondje stappen. 

'Lord' Bendtner zou namelijk bij een handgemeen een taxichauffeur een gebroken kaak hebben bezorgd. Dat beweert de woordvoerder van Dantaxi in verschillende Deense media. "Ik kan bevestigen dat er een ernstige aanval op een chauffeur van ons heeft plaats gevonden", stelt de man. "De bestuurder lag net op de operatietafel met een gebroken kaak. We kunnen bevestigen dat Bendtner de dader is.’’

De dertigjarige Bendtner voetbalt dit seizoen voor het Noorse Rosenborg. In het verleden kwam hij onder meer uit voor Arsenal en Juventus. De politie van Kopenhagen wil alleen bevestigen dat er om 2.41 uur een melding van geweld tegen een taxichauffeur is binnen gekomen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Nicklas Bendtner, hier in actie voor Rosenborg.
EPA Nicklas Bendtner, hier in actie voor Rosenborg.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.