Ga naar de mobiele website
^ Top

"Chelsea wil Lukaku nog steeds verkopen"

REUTERS
In Engeland blijft het gerucht gaan dat Chelsea deze zomer Romelu Lukaku (20) zal verkopen om de komst van een topspits, genre Diego Costa/Cavani/Falcao, te financieren.

De Engelse topclub gaf de spits nog geen signaal dat hij straks moet opkrassen, maar hij weet dat hij na het WK in een moeilijke situatie terechtkomt. Chelsea-trainer Mourinho zal hem niet als eerste keuze beschouwen. Volgens bronnen binnen de Londense club twijfelt de Portugese coach aan de mentale sterkte van Lukaku nadat die om een uitleenbeurt vroeg.

Everton, waar hij momenteel op huurbasis speelt, zou Lukaku graag overnemen, maar heeft zonder Champions League-ticket niet de financiële middelen om hem over te nemen. Bovendien zou Chelsea niet zinnens zijn hem te verkopen aan een andere Engelse club. Het wil hem naar het buitenland drijven. Atlético Madrid, Juventus en Borussia Dortmund zijn bewonderaars van Lukaku, maar het is de vraag of zij aan de eisen van Chelsea kunnen voldoen. Abramovich zou de 20 miljoen euro die hij destijds aan Anderlecht betaalde, minstens willen recupereren.

LEES ER MEER OVER IN HET LAATSTE NIEUWS VAN VANDAAG, OOK DIGITAAL VERKRIJGBAAR

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00
Meld een bug