“AS Monaco-voorzitter Rybolovlev in hechtenis geplaatst voor vermeende rol in corruptiezaak”

Dmitri Rybolovlev.
AFP Dmitri Rybolovlev.
Voorzitter van AS Monaco Dmitri Rybolovlev is vandaag, enkele uren voor het met 0-4-verloren Champions League-duel met Club Brugge, in hechtenis geplaatst. Dat berichtte de Franse krant Le Monde.

Volgens Le Monde vond er deze ochtend een huiszoeking plaats bij de Russische miljardair. De zakenman werd in hechtenis geplaatst voor zijn vermeende rol in een corruptiezaak. Het parket van Monaco opende een onderzoek en verdenkt Rybolovlev van "actieve en passieve omkoping en medeplichtigheid daaraan". De aanleiding was een zaak van oplichting tussen Rybolovlev en kunsthandelaar Yves Bouvier.

REUTERS3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frankie bressinck

    En? Cercle Brugge? Het begint daar serieus te stinken in Monaco! Binnenkort geen geld meer zeker? Weer gaan sjoemelen met matchen te verkopen en dergelijke!!

  • Bruno Suykens

    En onze Coucke noemt dat gisteren “een gezonde sector”. Hij gaat nieuwe pillennmoeten uitvinden om deze janboel te genezen.

  • claudio lugli

    uch.is er iets wat nog niet corrupt is in voetbalwereld.