"Aangenaam, Premier League. Mijn naam is Jose Izquierdo, nog een dromer uit Colombia"

getty

Eindelijk. Twee maanden en zes matchen na zijn aankomst bij Brighton & Hove Albion scoorde Jose Izquierdo zijn eerste doelpunt. Op het veld van West Ham United kwam de Colombiaan voor de tweede keer in drie Premier Leaguematchen aan de aftrap en bedankte zijn trainer voor het vertrouwen met de 0-2 in de toegevoegde tijd van de eerste helft. Een knap gekruld schot van buiten de zestienmeter overigens, dat hij vierde met een glijpartij op de knieën.

Onze Gouden Schoen speelde als linkerflankspeler een meer dan behoorlijke match en droeg ook defensief zijn steentje bij. Na 70 minuten werd hij naar de kant gehaald. Door de winst, het werd uiteindelijk nog 0-3, stijgt Brighton voorlopig naar een knappe tiende plaats, weliswaar met een match meer gespeeld. Voor 'Joske' een opsteker, nadat hij eerder in het seizoen maar weinig aan spelen toekwam. Zijn prestatie in combinatie met zijn treffer zullen hem nu wellicht dichter bij een vaste basisplaats brengen. "Aangenaam, Premier League. Mijn naam is Jose Izquierdo, nog een dromer uit Colombia", reageerde 'Joske' zelf op Twitter.

photo_news
photo_news5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • frankie bressinck

  Hierzie, hij heeft 20 miljoen gekost en zijn eerste goal eind oktober!! Zoveel hebben ze er nog niet aan gehad daar in Brighton. Neem eens een voorbeeld aan Lukaku die heeft er al over de honderd gescoord ook in Engeland!

 • eric debanne

  Proficiat en succes verder in Engeland !

 • René Schoeters

  Zijn beweging naar binnen zullen ze ginder ook rap door hebben en dan zal het gedaan zijn met goaltjes maken.

 • Christiaan Goethals

  En dan spuwen op Praet en Tielemans, dat zijn toch heel andere voetballers, niet?

 • Roger Vandenborne

  Doe zo voort Joske Club is fier en ook de supp