Ga naar de mobiele website
^ Top

Borkelmans mag niet mee met Wilmots naar Ivoorkust: "Dit komt aan"

Geen T2 met Wilmots bij Ivoorkust

Photo News
Het heeft er alles van weg dat Marc Wilmots straks Thierry Verjans als rechterhand meeneemt naar Ivoorkust. De voormalige bondscoach gaat niet opnieuw met zijn trouwe luitenant Vital Borkelmans in zee. Hij moest dat via sms vernemen en dat kwam best aan bij de Limburger.

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld. Dit komt aan. Ik heb niet het gevoel dat er nog iets aan de situatie gaat veranderen en dat is jammer. Ik blaas zeker geen bruggen op. We waren de voorbije jaren heel close geworden. Een beetje als broers. We hebben lief en leed gedeeld, maar dat is voetbal zeker. Hij blijft mijn maat, mijn coach en ik zal altijd veel respect voor hem hebben."  

Borkelmans had zijn zinnen duidelijk op een avontuur in Ivoorkust gezet. "Ja, ik heb jobaanbiedingen van clubs uit eerste klasse geweigerd. We hadden nog contact tot enkele weken geleden en daarna niets meer. Daarom is dit net dubbel pijnlijk. Het voelt aan alsof ik twee jobs ben kwijtgespeeld." Hoe het nu verder moet, daar heeft Borkelmans op dit moment ook het raden naar. "Ik heb ook geen glazen bol, maar kan er misschien best één beginnen zoeken. Ik heb niet direct iets achter de hand. C'est la vie."

Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Joris Drakenman

  Het is niet verstandig je lot aan dit van Wilmots te koppelen, toch niet aan zo 'ne cliwn. Binnen de kortste keren kan hij weer beschikken!

 • ghreu foorever

  Vital je hebt wilmots zelf in de steek gelaten nu ni bleite ga maar in provinciale een ploegske vinden bleiterke

 • wim vanden berghe

  Bleiter

 • Miche W.

  Vital is dat mesje vergeten dat hij een bepaald moment in Marc zijn rug gestoken heeft

 • Joris Ryde

  Wilmots is ook al zo een belover als Leekens. Vriendschap of een woord: laat me lachen. Poenscheppers en de rest mag stikken voor hen. Kop op Vital!

Gesponsord

Meld een bug