Liverpool en Schalke 04 willen Thorgan Hazard

PHOTO_NEWS

José Mourinho kwam gisteravond naar Waregem afgezakt om Thorgan Hazard aan het werk te zien. De manager van Chelsea heeft niet meteen plannen om de Gouden Schoen volgend seizoen in zijn kern op te nemen. De eigenaar van de jongere broer van Eden wil Thorgan verhuren of definitief verkopen. Aan interesse alvast geen gebrek.

Liverpool heeft zijn oog laten vallen op de Gouden Schoen en informeerde al bij Chelsea. Tegen Lokeren zaten vorig weekend overigens wel meer Engelse clubs in de tribune voor Hazard. En ook heel wat Duitse clubs staan te springen om het jonge talent binnen te halen. Schalke 04 is vanuit die hoek een belangrijke gegadigde.

Vader Thierry Hazard - ook aanwezig in het Regenboogstadion - liet weten dat hij volgende week met zijn zoon naar Londen reist om alle opties te bespreken. "We gaan rustig alle aanbiedingen op een rij zetten en bekijken waar Thorgan zich het best bij voelt." Vader Thierry is sinds kort ook de manager van Thorgan. Met John Bico werd definitief gebroken.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00