Francky en Timmy krijgen gezelschap van Davy: De fauw wordt assistent bij Essevee

Davy De fauw.
Photo News Davy De fauw.
Francky, Timmy en ook... Davy. Bij Zulte Waregem wordt Davy De fauw (38) de tweede assistent van Francky Dury.

Geheimzinnigheid troef, dezer dagen bij Zulte Waregem. Niemand wilde of durfde uitspraken doen over wie, naast Timmy Simons, de tweede assistent van hoofdtrainer Francky Dury zou worden. Volgens onze informatie is de keuze op Davy De fauw gevallen. De rechtsachter - zijn contract loopt straks af - zet zo zijn eerste stappen als trainer.

Met De fauw legt Essevee een assistent vast die het huis perfect kent. De geboren Gentenaar is een clubicoon aan de Gaverbeek: tussen 2011 en 2014 en sinds 2016 voetbalde hij in het Regenboogstadion, met een korte tussenstop bij Club Brugge. De fauw werkte in totaal 279 matchen af in de Jupiler Pro League, hij scoorde daarin 25 keer en gaf 24 assists.

Lees ook: 

Schuilt er een topcoach in Timmy Simons, de nieuwe assistent van Zulte Waregem?(+)
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • christiaan vandenbroucke

    Voor mij telt het kwaliteit die op het plein staat,of ge nu met die 2 nieuwe assistenten of moest verder doen met die oudere speelt voor mij gene rol

  • andre wijnendaele

    Perfecte tandem ! Succes toegewenst

  • Michel Roman

    Een trainer en twee assistent trainers . Het kan precies niet op aan de gaverbeek. Hopelijk zijn er nog centjes over om te investeren in de broodnodige versterking van het team . Dit zal trouwens broodnodig zijn wil Zulte Waregem nog een waterkans maken om ooit nog eens mee te spelen voor een plaats in de eerste helft van het klassement.