Exclusief voor abonnees

Dury wil kwakkelseizoen van vorig jaar vermijden: “Ik heb twee keer mijn ontslag aangeboden”

Dury.
BELGA Dury.
Van vicekampioen en bekerwinnaar naar een grijze muis. Ook nu is de competitiestart slecht. Waar is het misgegaan met Zulte Waregem en Francky Dury (61)? “Natuurlijk heb ik mezelf in vraag gesteld.”

“Weet je hoe de maatschappij in elkaar zit?” Het interview loopt op zijn einde wanneer Francky Dury plots een blanco A4'tje van een hoop analyserapporten graait. “Wanneer ik bovenaan het klassement stond en zei dat dit een blauw blad was, waren er mensen die me geloofden. Als ik nu zeg dat het wit is... moet ik me nog meer verantwoorden.” (zucht)

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Bevers

  Top 6 moet nu kunnen ; hij heeft nu zijn gewenste transfers beet die hij vorig seizoen misliep.

 • peter destoop

  binnen 2 weken staan ze 0 op 9. het seizoen is dan weeral voorbij na 3 wedstrijden en het wordt nog maar eens vechten tegen het behoud ...

 • emil ledure

  Michel Roman !!! Ze kunnen niet anders of hem houden , Zien contract !!!! onbepaalde duur. Dus als ze hem nu buiten smijten moeten ze hem een fortuin van geld aan hem geven. Dus wat denkt ge ???? Hij is op zijn gemak hè en zelf weg gaan gaat hij niet doen

 • Michel Roman

  Dezelfde trend in ons voetbal als in het gehele land : de rijken worden rijker en de armen armer. Dat geldt ook voor de jupiler league . Als kleine club moet men , omwille van budgettaire redenen terug grijpen naar tweede en derde keus materiaal. Dit vergroot de kloof met de rijke ploegen jaar na jaar. Ook Dury kan niet uitgeven wat hij niet heeft.

 • Joeri Haelen

  Overgewaardeerde coach, mag al jaren kiezen wie hij wil als versterking...heeft maar 1 goed jaar gehad.