Exclusief voor abonnees

Wie stopt de clan-oorlog?

GEEN VERGUNNING VOOR EUROSTADION, CHAOS BLIJFT

CEO van Ghelamco: Paul Gheysens.
RV/Photonews CEO van Ghelamco: Paul Gheysens.
Het is niet omdat minister Schauvliege vanuit Vlaanderen een streep door het Eurostadion heeft getrokken, dat ze het in Brussel plots eens zijn over hoe en waar ze een nieuw stadion zullen bouwen. Integendeel. De één blijft roepen om een 'Eurostadion Light', de ander om een 'Koning Boudewijnstadion 2.0'. Allebei vinden ze hun eigen idee geweldig en dat van de ander onzinnig. En dan is Marc Coucke nog niet eens in Brussel neergestreken.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacky genesse

  En zo blijft België maar aanmodderen met bouwvallige stadions !

 • Jo Vans

  Mr Duchatelet gisteren in "de afspraak" noemde een bedrag van 600 miljoen euro en enkele bedenkwaardige feiten. Heel dit dossier lijkt een duistere omgeving te hebben. Geld aan de vingertjes kleven?

 • Sobek Wessels

  Natuurlijk als er belasting geld te rapen val voor deze heren zijn ze er als de kippen bij !! Extra door tellen en dikke winsten opstrijken op kap van de belasting betalers !! Een stadion bouwen ? Dan moeten alle Belgische Clubs dit maar bekostigen en niet de belasting betalers ...

 • peter destoop

  De bouw van het stadion interesseert hem geen moer. Hij wil enkel beton storten en liefst zoveel mogelijk. Moest hij kans krijgen voor het stadion van Brugge zou hij het deze keer niet tegen houden, ondanks het verlies van zijn lapje grond dat hij daar zeker met voorbedachte rade gekocht heeft.

 • Georges Vande Velde

  Die ghelamcoman ziet er uit als een vogelverschrikker met een gezicht van een zuurpruim. Als ge die de eerste maal ontmoet dan loopt ge direct weg want sympathiek ziet hij er toch niet uit.