Exclusief voor abonnees

Wie heeft beste kaarten voor top 6? Ook vier clubiconen komen er niet uit: “Het proces dit, het proces dat. Dat Anderlecht daar eens mee stópt"

Van l naar r: Den Boer, Broos, Anthuenis en Millecamps.
Gregory Van Gansen / Photo News Van l naar r: Den Boer, Broos, Anthuenis en Millecamps.
Wie heeft de beste ­kaarten voor play-off 1? Club­iconen Hugo Broos ­(Anderlecht), Aimé ­Anthuenis (Racing Genk), Piet den Boer (KV Mechelen) en Luc Millecamps (Zulte Waregem) wikken en wegen. Samen 272 jaar ervaring – dichter bij een glazen bol kom je niet.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hoornaert Vincent

  Pas op dat KV Kortrijk niet wegloopt met het been want die zitten in een zeer sterke periode en zie die niet veel meer verliezen.

 • Romain Nolf

  Kortrijk kan ook nog !

 • Matthias BREUGELMANS

  Marc LInden, Anderlecht speelt 5x gelijk en wint 3x in 12 matchen tegen de huidige top 6. Hoezo niets te zoeken in play off 1? Ze spelen ook veel mooier voetbal dan pakweg charleroi of antwerp en kruipen niet in hun eigen baklijn zoals die ploegen.

 • Roger Deprez

  Niemand van de vier omdat ze veel te onregelmatig zijn en in play-off 1 nauwelijks aan de bak zullen komen. Als er toch een moet zijn is het Genk omdat ze bijna een ploeg verkocht hebben en toch nog kandidaat zijn voor P-O 1.

 • Erwin Lauwens

  Waarom geen 'item' hulp van VAR en scheidsrechters? Eigenlijk zijn er maar 2 ploegen die het in eigen handen hebben: Genk en KVM. Voor beide geldt: alles winnen en PO1 is binnen, met die bemerking dat Genk thuis nog tegen Brugge moet spelen. Al de andere moeten hopen op puntenverlies van beide in de eerstvolgende 3 matchen en zelf geen puntje verliezen of het is over en uit.