Exclusief voor abonnees

Wegwijs in de wirwar van een complex dossier: Blijft de 103 miljoen van Eleven geldig? Waarom is AA Gent tegen Eleven? En waarom wil Antwerp meer geld?

 AA Gent-manager Michel Louwagie.
Joel Hoylaerts - Photo News AA Gent-manager Michel Louwagie.
Het debacle van het voetbalcontract laat de supporter achter met meer vragen dan antwoorden. Duiding bij een complex dossier. 

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny Buyse

  Gelden moeten gebaseerd zijn op prestaties en het is altijd zo geweest ook in de CL. Wie het verst geraakt krijgt het meeste geld en dat is in elke sporten. Nu het moraalriddertje komen uithangen dat iedereen gelijk moet krijgen is hypocriet. Top ploegen van Europa zoals Munchen, Barcelone en madrid krijgen ook 200 tot 300 miljoen euro terwijl Club maar 30 miljoen krijgt als ze eruit liggen in de groepsfase.

 • IGNACE DE WULF

  In dit dossier zou het logisch zijn dat Eleven een volwaardige bankgarantie van 513 milj euro neerlegt, af te bouwen met 103 miljoen euro per jaar nadat de schjif van 103 milj korrent is betaald. AA Gent heeft overschot van gelijk dat het een volwaardige bankgarantie eist.

 • Jos Vannuffelen

  Antwerp heeft niks te willen. Zij zijn niet meer topclub dan bv SK Lokeren, zij hebben de afgelopen decennia meer gewonnen dan het ploegske uit de voorkempen.

 • luc teirlynck

  Forza gent en antwerp 2 clubs die weten wat ze willen de rest zijn zakkenvullers

 • Christle Rondags

  Mooi dat Eleven nu alles gaat wederverkopen zodat uiteindelijk alle providers met elkaar moeten concurreren op één ding en één ding alleen: Prijs. Ik heb al tijden een abbonement bij Eleven Sports voor Bundesliga, Serie A, NFL en NBA. Hopelijk blijft dit aanbod gelijk.