Vandaag al over en uit voor Adnan Custovic?

Adnan Custovic.
BELGA Adnan Custovic.
Helemaal op drift. Na een absolute non-match tegen RC Genk lijkt ­niemand bij Waasland-Beveren nog te weten van welk hout pijlen te maken. ’t Is 1 op 12 en 1 vóór 12. Betaalt Custovic vandaag het gelag?

Ze wilden het gisteren niet met zoveel woorden zeggen, maar natuurlijk staat Adnan Custovic ter discussie. Daarvoor was de match tegen Genk echt wel te slecht en waren sommige tactische keuzes (veldbezetting, ­spelers) opmerkelijk. De Bosniër met alle zonden overladen is echter meer dan één brug te ver. Niemand gaat vrijuit. Spelers, coach, bestuur: allemaal boter op het hoofd. Custovic smeekt al weken (“ik ga mezelf niet nóg eens herhalen”, klonk het zaterdag zuchtend, gelaten ook) om versterking. Om ervaring. Een paar doorwinterde jongens die de getalenteerde jongeren -de gemiddelde leeftijd zaterdag was 22,23 jaar- bij de hand nemen. Een spits en een offensieve middenvelder. Heeft u ze al gezien? “Er moet kwaliteit bij, absoluut. En ook wij zouden het liefst vandaag al die spelers inlijven, maar binnen de mogelijkheden van de club is dat ­allemaal niet zo evident. We mogen er niet naast zitten”, klonk het in de bestuurs­kamer. “Sommige transfers zijn nu eenmaal pas realiseerbaar eind augustus. We vragen geduld.” Benieuwd of ze dat geduld ook met Custovic hebben.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • andre van de wege

    adan verdient dit niet waasland beveren wel, ze hebben ook meegeholpen met mechelen voor de wedstrijd te vervalsen, dus maf gerust de laatste blijven.

  • Norbert Deploige

    En dan te bedenken dat Genk zeker niet het Genk was dat we vorig jaar zagen. Ze denken misschien weer dat ze iedereen gaan wegspelen. We zullen zien vrijdag. Heb de indruk dat ze fysisch niet in orde zijn . Berge sloft er maar gelaten bij . Ito is meer in gedachten met zijn iPhone dan met de bal. Alleen Heynen is bezig met wat er dient gedaan worden.

  • Peter Thys

    anderzijds Anderlecht met heel veel te kopen (al dan niet met voetbalverstand) heeft amper 1 punt meer, dus de degradatiestrijd kan nog spannend worden ! LOL