Exclusief voor abonnees

Onze Waasland-Beveren-watcher wenst opvolger van Yannick Ferrera veel succes: “Een compleet gebrek aan kwaliteit en maturiteit”

Ampomah en Salquist druipen af.
Photo News Ampomah en Salquist druipen af.
Een compleet gemiste zomermercato. Steek het ontslag van Yannick Ferrera gerust daarop. Na amper vijf maanden en één zege mag de 38-jarige Brusselaar alweer vertrekken bij Waasland-Beveren. Slachtoffer van een schrijnend gebrek aan kwaliteit in z’n spelersgroep. De chaos op de Freethiel wordt alleen maar groter.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Harry Vankrinkelen

  Als je met een bende luilakken te maken hebt die 1 keer in de week zich volledig moeten geven maar het niet kunnen opbrengen moet je geen wonderen verwachten!!!! Roef gaf dit ook aan in zijn interview na de wedstrijd !

 • Richard Tolenaars

  Ferera straalt helemaal niets uit als coach. Geen trainer om als speler bang van te worden.

 • Herman Valaert

  Sorry maar de meeste jongens moeten een ander job zoeken hoor / zeker niet in het voetbal . Zo kon ik ook voetballen in mijn tijd. Ze nemen het daar niet ernstig op en ze spelen maar wat om hun te amuseren- Kwaliteit : onder NUL . Erg zeer erg, is het voor de enkelingen die het dan wel menen. Neeeen ...toch niet Bob Peeters ...

 • Georges Vande Velde

  Ondanks alle negatieve commentaar speelde WB op Club Brugge een zeer volwassen wedstrijd of was Club dan zo zwak ?

 • Freddie Heremans

  En het arme Beveren - degradatiekandidaat nr. 1 met welke trainer ook - heeft dan nog de tegenslag dat Moeskroen ALTIJD in 1a zal bliiven. Tenzij ze van de bondsljsten geschrapt worden natuurlijk.