Bob Peeters wordt niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren maar tekent tot 2023 bij in Westerlo

BELGA
Bob Peeters wordt dan toch niet de nieuwe trainer van Waasland-Beveren maar tekent tot 2023 bij als coach van Westerlo. “Ik heb mijn hart gevolgd. Dit kon ik niet weigeren”, is de eerste reactie van Peeters. De zoektocht van Waasland-Beveren naar een opvolger van de zondag ontslagen Yannick Ferrera gaat verder. 

Nadat Peeters de voorbije dagen druk gesolliciteerd werd als de nieuwe trainer van Waasland-Beveren, besliste de gewezen Rode Duivel vandaag bij te tekenen in het Kuipje. Hij zet zijn handtekening onder een contract tot 2023 bij de Kemphanen. Peeters spreekt over een moeilijke keuze. “Ik heb enkele jaren terug een fantastische periode gehad bij Waasland-Beveren. Maar bij Westerlo heb ik het gevoel dat ze me echt willen houden. Mijn gezin heeft mee de doorslag gegeven. Dinsdag heb ik lang gesproken met het bestuur van Westerlo en zij hebben me overtuigd. Ik weet dat het geen 1A is, waar ik zit. Maar dit is de keuze van mijn hart.”

Nieuwe investeerders Westerlo?

In tegenstelling tot op de Freethiel moeten ze de komende dagen niet op zoek naar een nieuwe coach bij Westerlo. “We zijn gewoon om lang met dezelfde trainer te werken”, legt manager Herman Wijnants uit. “Met uitzondering van Dennis van Wijk hebben we nog nooit een trainer ontslagen. Wij houden van continuïteit. Bob krijgt de keuze om spelers te halen, maar wij waken over de financiële limieten. En hopelijk kunnen we vers geld vinden, want we zijn volop bezig met nieuwe investeerders. Het kan zijn dat er daar op korte termijn iets gebeurt.”

Nader Ghandri aan het feest na winst tegen KSV Roeselare.
BELGA Nader Ghandri aan het feest na winst tegen KSV Roeselare.21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Bekaert

  Groot gelijk heeft hij , wat kan je bij Beveren beter doen dan Yannick niets nadat al de beste spelers vertrokken zijn , shame on you Beveren !

 • Steven Peeters

  Tja eieren voor zijn geld ...

 • Harry Vankrinkelen

  De trainers carrousel blijft maar draaien .Het zou gek geweest zijn om terug te keren eerst daar ontslagen worden en nu mag hij terugkomen _ Wat een zootje van een bestuur!!!! en dit is bij de meeste voetbalclubs al jaren het geval! Een club moet gerund worden door mensen met de juiste capaciteiten, niet door onbekwamen!

 • Peeters Freddy

  Ik woon in de buurt van Boom en heb de supporters van W BEVEREN van opluchting horen juichen tot hier.

 • Dirk Picqueur

  Gewoon Stijn Vreven weghalen op 't Kiel

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00