Exclusief voor abonnees

VRT, VTM en Vier niet happig op wedstrijdverslagen Jupiler Pro League, samenvattingen op YouTube of Facebook dan maar?

BELGA
Eindelijk. Na alle coronaperikelen en juridische manoeuvres, is Club - Charleroi morgen de competitie-opener. Nog één onzekerheid blijft: voor het eerst dreigen de samenvattingen niet op een Vlaamse openbare zender te komen. Eleven Sports werkt aan een plan B via sociale media.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gert Hazevoets

  jammer, het is de taak van één van de Vlaamse omroepen om deze info te verstrekken, net zoals Corona samenvattingen die zijn er in overtal

 • Stefaan Verhaegen

  Nu elevensport pro league gratis bij uw abonnement bij tv- Vlaanderen ,

 • Stefaan Verhaegen

  Lees net dat tv Vlaanderen eleven sport gratis Belgisch voetbal gaat leveren bij basis pakket , bron totaaltv.nl

 • Jan Boden

  Geen enkel probleem op Q2 is er CL voetbal.

 • Norbert Deploige

  Als het was om enkel voetbal uit te zenden was, er geen enkel probleem. Het feit dat er zoveel analisten en rand betweters hun zakken ook nog eens gevuld moeten worden om hun gelijk komen te vertellen bij Telenet studio, ja dat kost een massa geld. Persoonlijk heb ik een sportzender om enkel en alleen sport te zien met een reporter. Het favoritisme in de studio’s komt mij al lang de strot uit.