Vrancken en Vreven in de clinch na topper: KVM-coach stapt op tijdens persconferentie, collega-trainer is daar allerminst mee opgezet

Proximus TV
Met twee rode kaarten zorgde de 1B-kraker tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen voor opschudding. Maar niet enkel op het veld, ook in de catacomben na de wedstrijd zorgde de topper voor beroering. Met de twee coaches in een hoofdrol. 

Wouter Vrancken kwam eerst aan het woord tijdens de persconferentie na de wedstrijd. Nadat hij zijn negen overgebleven spelers bewierookte, kon de Malinwa-coach het niet laten om een sneer uit te delen naar Beerschot-Wilrijk. “Na wat er de voorbije dagen allemaal georkestreerd in de media is gekomen een extra chapeau aan mijn spelers. Dat was echt laag onder de gordel. Ze hebben er alles aan gedaan om ons te destabiliseren. Maar ik heb hier al genoeg gehoord van Beerschot.” 

Vrancken gaf de micro na zijn uitlatingen terug, waarna hij opstapte en het wederwoord van zijn collega Stijn Vreven dus niet afwachtte. Die kon daar allerminst mee lachen. “Dit zegt genoeg over jou, amateur.” 
39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Remus Bogaert

  dom en dommer aan tafel ... de teleurgang van het voetbal in beeld.

 • DIRK SPRANGERS

  Ik begrijp de heisa niet goed over het opstappen van de trainer Vrancken bij de persbabbel na de match...Vreven deed vorige week net hetzelfde na de match tegen Westerlo ! Ook vreemd dat Stijn nu deze reactie had...

 • JEAN-PIERRE MEIJERS

  Hoe komt het dat ze 2 rode kaarten krijgen, Onmacht!!!! Ik hoop dat Beerschot het haalt !!

 • Chris Van den Eynde

  Peeters Freddy, dat klopt, een week eerder deed Vreven het ook nadat Bob Peeters zijn uitleg gedaan had. En de pers zat er bij en keek er naar.

 • Chris Marien

  Nie schoon van Vrancken