Vrancken en KV Mechelen kloppen Genk in oefenmatch

Wouter Vrancken, hier op een archiefbeeld.
Photo News Wouter Vrancken, hier op een archiefbeeld.

Een verbeterd contract én een zege tegen de club waar hij op de longlist stond om Felice Mazzu op te volgen. Leuke vrijdagmiddag voor Wouter Vrancken. In een oefenwedstrijd op het veld van ASV Geel klopte zijn Malinwa Racing Genk met het kleinste verschil. De enige goal van de wedstrijd stond al na drie minuten op het bord. Bijker speelde Engvall aan in de zestien, die draaide makkelijk weg van Screciu en vloerde Bastiaens. Leuke binnenkomer voor de Zweed die al sinds augustus aan de kant stond met een knieblessure. 

De opvallendste man bij Racing Genk was Sébastien Dewaest. De centrale verdediger is klaar voor een nieuwe start en is eindelijk verlost van dat vreemde staartje op zijn hoofd. Neto Borges en Screciu mochten na hun blessures ritme opdoen. Kort voor de rust was Vanlerberghe dicht bij de 2-0, maar alleen voor Bastiaens schoot hij wild over. Genk kwam dreigen via Heynen, maar Castro lag goed in de hoek. Paintsil en de ingevallen Saibari kwamen na rust nog dreigen voor Genk, maar KV Mechelen sloot de oefenwedstrijd af met een krappe zege.

KV Mechelen: Castro, Van Cleemput (46’ Van Hoorenbeeck), Boni, De Bie, Bijker, Kaya (46’ Hairemans), Vanlerberghe (60’ Coveliers), Corryn (46’ Schoofs), Tainmont (70’ Quadflieg), Engvall (60’ Zeroual), Togui (70’ Van Keilegom)

Racing Genk: Bastiaens, Maehle (46’ De Norre), Dewaest (46’ Adewoye), Screciu (90’ Didden), Neto Borges, Wouters, Heynen (65’ Saibari), Piotrowski, Bongonda, Paintsil, Odey

Doelpunt: 3’ 1-0 (Engvall)
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maria van de Beek

  Wat er zich heeft afgespeeld staat ondertussen lang en breed uitgeschreven in de pers. Ik neem aan en hoop dat ze daar intern toch ook al wel hebben over hebben gecommuniceerd. Maar als je niet naar buiten komt met een helder statement of een verontschuldiging dan blijf je toch de pispaal van die andere clubs? Dat vind ik een rare keuze. Dat is niet leuk voor de supporters en de naam van de club lijkt mij. Tenzij men blijft bij er is niks gebeurt, dat is wat ze nu doen.

 • Stef Vandermeer

  Maria.... waarover zou KV nu moeten spreken? Degenen die nu nog binnen de club zitten, zijn helemaal niet op de hoogte van wat er zich afgespeeld heeft. Dus wat kunnen die dan nog meer vertellen?

 • FRANK BERTELS

  Weer een keuken verdiend

 • Ronald Van Beersel

  Kvm met hun B-Elftal dan nog wel