VIDEO. STVV genekt door ex-doelman Dutoit, KVO pakt een punt

Photo News
KV Oostende
KVO
KV Oostende KVO
1
1
STVV STV
STV
STVV
Geen Europees voetbal volgend seizoen voor STVV. De Kanaries kunnen koploper Sporting Charleroi na gisteren niet meer bijbenen, waardoor de campagne er na zaterdag definitief opzit. 

De Truienaars kregen voldoende kansen om de match in Oostende naar hun hand te zetten, maar kwamen veel te slap voor de dag om het in de poule spannend te houden tot de laatste speeldag. Voor de rust zag Kamada een bal van de lijn gered door Bataille en miste Sylla een penalty. De Truienaars botsten meermaals op een ijzersterke Dutoit, die in 2015 samen met STVV naar eerste klasse steeg. Guri scoorde namens KVO de openingsgoal na één van de mooiste collectieve acties van de kustploeg dit seizoen. 

Een doelpunt dat uiteindelijk het doek liet vallen over een al bij al mooie campagne van de Truienaars, waarin STVV nipt play-off I miste en nu dus ook de kruisfinale in in play-off 2. De Limburgers, die gisteren in de extra tijd dankzij De Sart nog een punt pakten, haalden in de nacompetitie nooit het niveau van in de reguliere competitie. Nochtans namen ze qua puntenaantal een goeie start met 10 op 12. Finaal bleek Charleroi te sterk. Zaterdag speelt STVV een laatste keer voor eigen volk tegen Westerlo, terwijl Oostende  het seizoen op Beerschot afsluit

Photo News
Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.