VIDEO. KV Oostende klopt Beerschot-Wilrijk in gezapig onderonsje

Photo News
Beerschot Wilrijk
BSW
Beerschot Wilrijk BSW
1
2
KV Oostende KVO
KVO
KV Oostende
‘Oef! Het seizoen zit er op.’ We kunnen ons voorstellen dat zowel de spelers van Beerschot-Wilrijk als die van KV Oostende er zo over denken. Beiden ploegen sleepten zich al een hele poos richting het einde en nu is het zo ver. KVO won het gezapige onderonsje op de slotdag met 1-2.

De eerste helft had quasi niets om het lijf: er werd gevoetbald op wandeltempo en kansen waren schaars. De enige mogelijkheid van Oostende ging wel binnen. Nastic kreeg veel tijd om voor te zetten en Sakala veel ruimte om binnen te koppen. Zo stond het na 9 minuten 0-1. Ook Beerschot kreeg voor de pauze welgeteld één kans. Vanzeir vond keeper Ondoa op zijn weg. In de rebound mikte De Keersmaecker eveneens op de Oostendse goalie. Verder het vermelden waard: Tom De Sutter moest nog voor het half uur geblesseerd naar de kant.

Iets voorbij het uur verdubbelde Vanlerberghe op aangeven van De Sutters vervanger Nouri de score. Ook in deze fase kregen de Kustboys wel erg veel ruimte van de thuisploeg. Door een kopbalgoal van Bourdin (op aangeven van Messoudi) werd het in de slotfase nog even – nou ja – spannend. Verder dan de aansluitingstreffer kwam Beerschot echter niet meer.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.