VIDEO: Engelse fans verstoren Oost-Vlaams duel in Belgische amateurreeks

rv

Eendracht Aalst ging gisteren met 4-0 onderuit op het veld van KSV Oudenaarde (eerste amateurliga). Een pijnlijke nederlaag, maar dat was na afloop niet het enige gespreksonderwerp. Na 20 minuten in de tweede helft - bij een 2-0-stand – bestormden namelijk meerdere wit-zwarte fans het terrein, waaronder verschillende supporters van het Engelse Grimsby. De aanhangers van de club uit de League Two hebben namelijk al jaren een vriendschappelijke band met de Oost-Vlaamse fans. Scheidsrechter Windels besloot de wedstrijd stil te leggen en stuurde vervolgens iedereen naar binnen. Het oponthoud zorgde voor geen ommekeer, want ook nadien kon Eendracht Aalst amper iets klaarspelen. Sterker nog: de bezoekers slikten nog eens twee tegentreffers. Ex-Gent-spits Elimane Coulibaly was de uitblinker met twee goals. 
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • lodewijk maesen

  mensen doen hun zin tegenwoordig....

 • dretie munkies

  Eendracht Aalst werd blijkbaar destijds niet ten onrechte vergeleken met Antwerp !

 • didier de coster

  gewoon oppakken allemaal en de cel in voor zes maand, daarvoor moet ge gene univ gedaan hebben, komt op hun strafblad te staan , tleven is simpel

 • Bjurn Michiels

  waarom komen die manne zukke ende vo ki up het veld te stoan man man

 • Pascal De Smet

  Er is iemand over de omheining geklauterd,wat een nationale ramp jongens,er zelfs geen rellen geweest.