Verrips ontbreekt op training Malinwa: nadert transfer?

Michael Verrips
Photo News Michael Verrips

KV Mechelen dreigt een bekerheld kwijt te spelen. Doelman Michael Verrips (22) heeft zijn kastje al leeggemaakt en ontbrak op training. Het is onduidelijk of er al een deal is met een geïnteresseerde club of Verrips gewoon druk wil zetten. De Nederlander heeft zijn ambitie om een stap hogerop te zetten nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij was een sleutelpion in het team dat promotie afdwong. Bij KV Mechelen waren ze deze ochtend verrast dat hij niet kwam opdagen.

Het initiële plan van Verrips was om met Malinwa in 1A te spelen. “Maar als er een opportuniteit komt waar zowel ik als de club beter van worden, dan gaan we dat zeker bekijken. Ik kan gewoon niet met zekerheid zeggen dat ik komend seizoen nog voor KVM speel”, vertelde hij deze maand nog op stage. 

Michael Verrips
Photo News Michael Verrips12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christiane Van Croonenborch

  Droom verder Eliane geld dat is het enige wat telt zijn beroepsvoetballers Ik las ook dat hij zei in 1A blijf ik en na het debacle kiest die eieren voor zijn geld grt

 • Peeters Freddy

  Een contract is maar een vodje papier. Ik dacht dat hij nu bij de club van zijn hart zat, niet dus. Is dan een Hollander niet te betrouwen .

 • FRANK BERTELS

  Verrips is iets aan het fixen

 • William De Leeneer

  Hij wilt hogerop. Awel dat hij zich eerst bewijst in 1A dan praten we verder. Hij gaf geen goeie indruk bij tegendoelpunten van Genk.

 • kamiel De Vleeschouwer

  Je naam verbinden aan de club. Mensen wat een zwans is dat. Voetballers voetballen om den brode. Met veel of minder ambitie. Als je ergens het dubbel kan verdienen dan neem je die kans. Heeft met de club niets te maken. Als ik redeneer zoals iemand hier dan kan ik nooit nog een geldige stem uitbrengen want aan iedere partij zit een geur(tje). Stop aub met dat geleuter.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00