Veljkovics cliënten onder de loep: gerecht speurt naar zwart geld bij ‘Joegoslavische connectie’

Standard-verdediger Milos Kosanovic.
BELGA Standard-verdediger Milos Kosanovic.
Als makelaar had Dejan Veljkovic de voorbije jaren zowat elke speler en trainer uit de Balkan in zijn portefeuille. Het gerecht pluist nu de bankrekeningen uit van minstens zeven (ex)spelers, schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

De onderzoeksrechter besliste volgens de krant om rekeningen van Veljkovics cliënten onder de loep te nemen. Hierbij zouden minstens zeven ‘Joegoslaven’ in het vizier komen.

Het zou gaan om Predrag Filipovic (ex-Lokeren en ex-Aalst), Aleksandar Jankovic (driemaal trainer bij Lokeren en tweemaal bij KV Mechelen), Milos Kosanovic (ex-KV Mechelen en ex-Standard Luik), Tomislav Mikulic (gewezen speler van Racing Genk, Standard Luik, Germinal Beerschot en Oud-Heverlee), Ivan Obradovic ­(speler van Anderlecht en voorheen KV Mechelen), Bojan Jorgacevic (gewezen keeper van Club Brugge en AA Gent) en Zvonko Milojevic (ooit keeper bij Lokeren en Anderlecht).

Als makelaar had Dejan Veljkovic de voorbije jaren zowat elke speler en trainer uit de Balkan in zijn portefeuille. Het gerecht pluist nu de bankrekeningen uit van minstens zeven (ex)spelers.
Photo News Als makelaar had Dejan Veljkovic de voorbije jaren zowat elke speler en trainer uit de Balkan in zijn portefeuille. Het gerecht pluist nu de bankrekeningen uit van minstens zeven (ex)spelers.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rony Bekaert

  Weerbericht van de week voor Panama en de Kaaimaneilanden , hele de week windstil !!..................

 • swa Jonck

  Iedereen gelijk voor de wet : dus voetballers belasten op hun werkelijk loon en alle bonussen. Clubs verplichten fiscale attesten samen met het lopende contract van de speler rechtstreeks aan FOD financien over te maken. Zeer ruime controle bij de clubs. Ieder mankement fiscaal zwaar belasten. Makelaars weren uit het belgische voetbal. Moet allemaal te doen zijn mits men het effectief wil uitvoeren. Maar ja.....

 • chris delanghe

  dat ze maar eens beginnen met al die voetballers RSZ te doen betalen zoals alle andere mensen. Is gewoon schandalig dat men daar zijn zakken vult op onze kap! en dat die ploegen ook zefl maar de rekeningen betalen voor de politie om de boel op orde te houden tijden hun brood en spelen gedoe. Bij de rest zal alles in orde zijn zeker ????

 • Fonz Ooms

  Is dat alles ? Zijn dat alle klanten ? Onmogelijk. Die veje..... is veel slim.

 • Mohamed Halmaoud

  Nog vreemder is het dat iedereen heel stil is, bij alle ploegen is het muisstil. Ik denk dat er velen zitten te beven.