Ga naar de mobiele website
^ Top

Vanden Borre zegt neen tegen São Paulo

De voorbije weken onderhandelde Vanden Borre onder meer met Bastia, Troyes, Lille, Sao Paulo, Arsenal Kiev, Zaragoza en Vitesse
BELGA De voorbije weken onderhandelde Vanden Borre onder meer met Bastia, Troyes, Lille, Sao Paulo, Arsenal Kiev, Zaragoza en Vitesse

Sinds vorige week dinsdag is Anthony Vanden Borre opnieuw in het land. Het enfant terrible van het Belgische voetbal vertoefde de afgelopen tijd in Brazilië om een contract te versieren bij São Paulo, maar uiteindelijk past hij zelf voor het exotische avontuur. De 24-jarige rechtsback vreest dat hij in Brazilië de deur naar de Rode Duivels helemaal zou zien dichtgaan.

Sinds vorige week dinsdag kiest de 24-jarige ex-speler van onder meer Anderlecht en Racing Genk voor een compleet isolement. Hij reageerde zelfs niet op de uitgestoken hand van zijn familie die hem uit het slop wil halen.

De voorbije weken onderhandelde hij onder meer met Bastia, Troyes, Lille, Sao Paulo, Arsenal Kiev, Zaragoza en Vitesse, maar ofwel werd Vanden Borre doorgestuurd, ofwel haakte hij zelf af. In Arnhem sprongen de zaken zelfs af op een verschil van 100.000 euro salaris.

Meer over


Meld een bug