Van Holsbeeck legt uit waarom transfer van Mitrovic is afgesprongen: "Financiële afhandeling niet verlopen zoals ik dacht"

Mitrovic kwam met een glimlach op het gezicht aan op Neerpede.
Photo News Mitrovic kwam met een glimlach op het gezicht aan op Neerpede.
Niet Aleksandar Mitrovic, maar wel Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula zullen in het laatste deel van dit seizoen voor goals moeten zorgen bij Anderlecht. De 23-jarige Servische ex-spits van paars-wit was gisteren zelfs afgezakt naar het trainingscomplex van de landskampioen om zijn overgang af te ronden, maar de deal sprong uiteindelijk toch af. Bij VTM NIEUWS legt manager Herman Van Holsbeeck uit hoe dat kwam en ook de soap rond Leander Dendoncker kwam ter sprake.

"Mitrovic stond gisteren in Neerpede", doet Van Holsbeeck het verhaal. "Maar de financiële afhandeling  van het dossier rond Teodorczyk niet verlopen zoals ik dacht. Daarom konden we eigenlijk maar één ding doen: Teo in Brussel houden, de deal met Mitrovic afblazen en hem naar Fulham zien gaan."

Mitrovic maakt het seizoen vol bij Fulham.
PHOTO NEWS Mitrovic maakt het seizoen vol bij Fulham.

"Iedereen weet dat Dendoncker op het einde van het seizoen vertrekt"

Van Holsbeeck gaf ook  meer uitleg over de soap rond Leander Dendoncker, voor wie Anderlecht een miljoenenbod uit Engeland heeft afgeslagen. "Iedereen weet dat Dendoncker Anderlecht op het einde van het seizoen normaal zal verlaten. Maar de directie - de huidige welteverstaan, niet Marc Coucke - heeft beslist om hem nog niet te verkopen. Op het einde van het seizoen zal dat, bij een goed bod, wel gebeuren."
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fons Billen

  ze hebben geen nagel meer om aan hun g.t te krabben !

 • danny yde

  yep, wat er echt aan de hand is gaan ze niet aan jullie neus hangen.

 • Yvs Bramslecht

  De hamvraag hier is: Theoduwziek of Mitroniks? Ik denk dat er zelfs in 2e klasse betere spitsen rondlopen dan die 2. De ene kan het niet (meer) en de andere heeft veel te veel kapsones. Het kan Van Holsbeek blijkbaar allemaal niet zoveel meer schelen als je al terug naar Mitrovic moet grijpen.

 • Luc Chinitor

  Wat ik mij afvraag: waar blijft de zo geroemde jeugd? Of men nu 18 is of 30 doet er niet toe

 • Fabien De Moor

  zondag moet je niet meer komen Herman want je wordt toch uitgefloten blijf thuis met de griep