Exclusief voor abonnees

Twee honden kunnen KV Oostende miljoenendeal kosten: “Als Belgische ambassade mij niet helpt, help ik België ook niet”

Zakenman in Japan wil sponsordeal opblazen

Robert Maes en zijn twee honden George (bruin, 12 jaar) en Jagger (grijs, 9 jaar).
RV Robert Maes en zijn twee honden George (bruin, 12 jaar) en Jagger (grijs, 9 jaar).
Twee honden kunnen voetbalclub KV Oostende een miljoenendeal kosten. Een Belgische zakenman in Japan vond een sponsor bereid 9 miljoen euro op tafel te leggen. Maar hij dreigt ermee die deal op te blazen, omdat de Belgische ambassade volgens hem al bijna drie jaar weigert te helpen om zijn verdwenen rashonden terug te vinden. “Als België mij niet helpt, help ik ook geen Belgen. Ook al verdien ik zelf 20 procent op de deal met KVO, die 1,8 miljoen euro laat ik met plezier vallen voor mijn honden.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marianne Van den Lemmer

  Een hond, mijnheer Boedts, is geen speelgoed.

 • Bert Boedts

  dit heeft niks met dierenliefde te maken maar met chantage en top-arrogantie ,maak van je voeten in japan ,en maak van kvo geen slachtoffer , is een reactie van een peuter ,als ik mijn speelgoed ni weerkrijg loop ik naar mama ,zielige vent ;klikkersmentaliteit

 • Naessens Kristof

  Laat da 'weireldploegSJE' maar failliet gaan, geen 1,2 miljoen huur meer voor Coucke en zijn stadion, dat de politiek in Oostende het maar ZELF eens oplost. Zal geen vette zijn!

 • Marianne Van den Lemmer

  Hartverwarmend, echte dierenliefde. Bravo! En help die man! Die honden kunnen zeker met wat moeite teruggevonden worden.

 • johanneke li

  Het is duidelijk dat die honden niets met belgie te maken hebben! Het is de eigenaar van het dier die ervoor moet zorgen, niet de staat, en dat hij denkt na 3 jaar ze terug te vinden is belachelijk! En daarbij, een voetbalploeg heeft niets met de staat te maken, dat die gast beiden wilt linken is absurd! Dat hij zijn geld steekt waar de zon niet schijnt!