Exclusief voor abonnees

Trebel na verrassende basisplaats en belangrijke goal: “Ik hoop dat ik de match tegen Fenerbahçe haal”

Adrien Trebel.
Photo News Adrien Trebel.
Vorige week leek een operatie aan de adductoren nog dwingend en dringend, een afwezigheid van twee maanden onafwendbaar. Gisteren verrees Adrien Trebel bij het scoren van het tweede en winnende Anderlecht-doelpunt uit de doden. “Of ik morgen nog zal kunnen stappen, is iets anders.”

“Adrien moet onder het mes. We zijn alleen nog aan het bekijken welke ingreep precies moet worden uitgevoerd”, zei Hein Vanhaezebrouck op zijn persbabbel vorige vrijdag. Maar twee dagen later stond Trebel wel gewoon in de basis.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Debrouwer

    "Verrassende basisplaats" ??? Als Heintje spreekt over gekwetsten dan weet je met zekerheid dat ze de eerstvolgende match aan de aftrap komen. Z'n Jacobs-tactiek is al lang achterhaald !

  • Natacha Verpoort

    Laforche mogen ze ook eens ondervragen gezien de partij dat anderslecht MOEST winnen! een schande om zo een wedstrijd te leiden! Daar zit zeker meer achter: onderzoeken die handel!