Exclusief voor abonnees

Transferzomer verpulvert records: 236 miljoen inkomsten, 141 miljoen uitgaven. Tien conclusies

Mignolet, Ngadeu, Vlap, Bongonda, Defour en Vanheusden
Photonews, Belga Mignolet, Ngadeu, Vlap, Bongonda, Defour en Vanheusden
Geld moet rollen. Alle records liggen aan diggelen na een waanzinnige transferzomer. Tien vaststellingen van de monstermercato.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy De Wulf

  Ik denk dat Anderlecht op termijn goed zal varen met al die jonge gasten. Als ze hen kunnen houden natuurlijk. Maar het zal wel een tijdje duren vooraleer die jongens renderen.

 • Tom Bogaerts

  Einde van het jaar gaat rsca lachen, al die talenten die speelkansen krijgen ontwikkelen zich, hebben niets gekost en zijn nu 5x meer waard. Nog enkele maanden en ze zijn 20x meer waard. Vanaken, Vormer en co daar geraak nooit meer vanaf en hun lonen blijven op het budget wegen, zie Trebel bij rsca .. de lonen van 10 talenten = 1x het loon van Vanaken en die jong gasten worden rode duivel voor hun 21e ipv pas op hun 25e en dan nog enkel als invaller of in vriendschappelijke wedstrijden.

 • Bartel Groeneweghe

  Ik citeer Maggie De Block: "We gaan het bevoordelen van voetballers aanpakken". Waar zit ze nu? Heel veel blabla, maar niks boem boem. Neenee, we halen het geld wel bij de hardwerkende belg, die is het intussen al gewoon om te betalen.

 • Ken Delespierre

  Bert dillen, zwijg maar over die 11 jaar en pas op dat het er geen 25 zijn zoals bij de rouches.. ik heb het reeds gezegd maar de jaren van “propere” handjes zijn voorbij daar in de hoofdstad!!

 • Jan Dewolf

  @Kris Pieters : Ik denk eerder dat Club Brugge zich heeft laten vangen aan het geslepen spelletje van Anderlecht en uit hoogmoed 3 miljoen uitgegeven heeft aan een totaal overbodige speler . Wie is hier de domste van de klas ?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00