STVV neemt nieuwe tribune vervroegd in gebruik

BELGA
Nu voetbalclub STVV nog kans maakt om aanstaande donderdag de promotie naar de hoogste klasse af te dwingen, willen club en supporters niets aan het toeval overlaten om de laatste wedstrijd te winnen. De nieuwe tribune wordt vervroegd geopend, alle tickets worden verkocht aan 10 euro en voor degenen die vorige zondag hun team gingen aanmoedigen in Eupen, zijn er gratis drank en VIP-tickets. Dat werd vanmiddag verteld op een persconferentie in het stadion Stayen.

In de eindronde om een plaats in de Jupiler Pro League van volgend seizoen ontvangt Sint-Truiden donderdag op de laatste speeldag Moeskroen-Péruwelz. In de stand leiden Moeskroen-Péruwelz en Eupen met acht punten. STVV is derde met zeven punten, voor OH Leuven (4).

'We Still Believe'
'We Still Believe' is de naam van een actie die moet helpen om STVV de wedstrijd van donderdag te doen winnen. Mocht dat lukken en Eupen tegelijk een steek laat vallen in Leuven, worden de Truienaren opnieuw de tweede Limburgse club in de hoogste divisie.

30 miljoen
De club en het management van (het stadion) Stayen zetten daarom alle zeilen bij. De eerste verdieping van de gloednieuwe West-tribune (totale kostprijs van 30 miljoen euro) gaat donderdag vervroegd open voor businessklanten en voor 500 genodigden van de supporters die hun team zondag gingen aanmoedigen in Eupen. Die aanhangers krijgen bovendien allemaal twee drankbonnen. Verder worden alle andere zitjes voor 10 euro aangeboden. Tot slot roept de coach de fans op om donderdag zo vroeg mogelijk naar het stadion te gaan. Mocht alsnog de promotie afgedwongen worden, belooft het stadsbestuur zowel donderdag als zaterdag een groot feest.

Site Manager Peter Onkelinx
BELGA Site Manager Peter Onkelinx
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA