Stijn Vreven is de opvolger van Marc Brys bij 1B-club Beerschot-Wilrijk

ANP Pro Shots
Beerschot-Wilrijk heeft een opvolger gevonden voor Marc Brys. De Antwerpse 1B-club gaat in zee met Stijn Vreven. De 44-jarige Limburger nam recent afscheid van NAC Breda, waarmee hij afgelopen seizoen in de Eredivisie actief was. Vreven ondertekende op het Kiel een contract voor twee seizoenen.

Ook ex-STVV-trainer Jonas De Roeck was de jongste dagen nadrukkelijk in beeld, maar de 44-jarige Vreven zou de voorkeur krijgen omdat hij meer ervaring heeft. Het afgelopen anderhalf jaar was hij actief bij het Nederlandse NAC Breda, maar daar stapte hij onlangs op omwille van 'een verschil in visie met het bestuur'. Voordien was de tweevoudige international ook al trainer bij Waasland-Beveren en Lommel.

Op het Kiel maken ze ook werk van de rest van de technische staf - afscheidnemend coach Marc Brys neemt zijn assistenten Charaï, Verbist en Van Lancker mee naar Sint-Truiden. Will Still, die kort voor het faillissement opstapte bij Lierse, wordt wellicht Beerschots T2. Patrick Nys krijgt dan weer de keepers onder zijn hoede, ook hij is vrij na het faillissement van Lierse.

ANP Pro Shots10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Eric Gebruers

  Van mij mag hij 20 keer naar de tribune verwezen worden, een trainer die trouw is aan zijn visie!

 • rik cappelle

  Guido hebben ze in de Limburg ook boeren ? Wij in W-Vl boeren, boeren in de Limburg en in de raad van bestuur van Anderlecht niet allemaal maar wel de grootste boeren. Ter zijn er nog meer dan ge denkt hé.

 • frankie bressinck

  Goede trainer en niet te beroerd om in 1B te trainen maar hoeveel keer zal hij in de tribune vliegen? Vorig seizoen bij NAC 4 keer! Telkens na protest tegen de ref!

 • willy van dijck

  Hij zal zeker zijn spitsen gebruiken en niet zoals Brijs met verdedigend spelen. Goede keuze gedaan.

 • Jessy Dewael

  @rudu gij bent ook ne paljas vriend, gij hebt miss hoogstens 1 match bijgewoond waar beerschot bij speelde en maakt daar nu een ding van da elke week zou gebeuren. Kijk is naar de 1A ploegen daar is ook genoeg over te zeggen of hebt ge daar net alles door de vingers gezien want dan begrijp ik dit. Dus vooraleer iets te zegge denk 2 keer na!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00